Felelős műszaki vezetés

 

Felelős műszaki vezető: Az építési munkaterületen végzett építési-szerelési munkát az Építési törvényben meghatározott felelősséggel irányító személy, tevékenysége a kivitelező építési szerződésében vállalt építőipari kivitelezési tevékenységnek vagy meghatározott részének irányítására terjed ki. Jogszabályok szerint minden építési munkaterületen végzett építési-szerelési munkához elengedhetetlen a felelős műszaki vezető alkalmazása.

 

Götz Gábor
kőműves mester
MV-ÉP/C-02-50370

Götz Attila
okl. szerkezettervező mérnök
MV-É-02-51713
 

 

Műszaki ellenőrzés

 

Műszaki ellenőr: Az építőipari kivitelezési tevékenység végzésének helyszínén az építtető helyszíni képviselője, legfontosabb feladata az építőipari kivitelezési tevékenység teljes folyamatában elősegíteni és ellenőrizni a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok, szerződések és a kivitelezési dokumentáció betartását. Jogszabályok szerint néhány kivételtől eltekintve (pl. generálkivitelezés) minden építési munkaterületen végzett építési-szerelési munkához kötelező a műszaki ellenőr alkalmazása.


Götz Attila
okl. szerkezettervező mérnök
ME-É-02-51713

Ajánlatkérés

* Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.